top of page
XPRO3103.jpg

ELAN

GLOBAL DESTINATION WEDDING & DOCUMENTRY PHOTOGRAPHER

אני מספר את סיפור האהבה שלך עם יצירות אמנות קטנות

Ik groeide op omgeven door creativiteit, eten en familie. Die dingen zijn ook nu nog een onmisbaar onderdeel van mijn leven en van creativiteit heb ik mijn werk gemaakt. Alweer 11 jaar fotografeer ik het leven. Ik speel met licht, kleuren en vormen. Leg de dag vast waarop nieuwe families starten.

IMG_1247.JPG

Hallo!
Ik ben Elan.

We noemen het balagan in het Hebreeuws. Een rommeltje. Mijn moeder noemt het ’t leven van een kunstenaar. Overal kwasten en verf. Zo groeide ik op: er was altijd wat te doen, er was altijd wat te eten en we waren altijd omringt door familie. Ik kwam er ook snel genoeg achter dat schilderen niet mijn ding was. Wat vergeten hobby's verder zijn we hier. Nu alweer acht jaar. Ik speel met licht, vormen en kleuren. Leg de liefde vast, de dag waar familie begint. En met een beetje geluk steel ik nog een frietje ook. 

Looks+Like+Film.png
wpja_member_white.png

Je mag alles vragen

Als het om je bruiloft gaat wil je niets aan het toeval over laten, je wilt het zeker weten. Je wilt het waarschijnlijk niet alleen zeker weten, je wilt ook alles weten. Zoals de kosten van een trouwfotograaf of trouwalbum. Ik heb mijn best gedaan om de meest gestelde vragen te beantwoorden. Staat jouw vraag er niet tussen? Bel, mail of fax me (grapje, ik heb geen fax. die is stuk gegaan in 1995). We kunnen zelfs chatten! En dat allemaal in het Nederlands, Engels, Frans of Hebreeuws. 

De trouwlocatie

Of je nu in Amsterdam of de achterhoek gaat trouwen, ik ben er graag bij als jullie bruidsfotograaf! Als jij laat weten waar je gaat trouwen, zorg ik dat ik mijn auto altijd op tijd oplaadt. Trouwen in het buitenland? Natuurlijk ben ik er dan ook graag bij. 

DSC_3437.jpg
DSC_9996.jpg

Trouwalbum

Voor je trouwalbum kun je uit verschillende types kiezen. Een mini linnen album is altijd inbegrepen bij de prijs. Je kunt daarnaast kiezen voor verschillende maten, een leren of linnen kaft, en gloss of mat papier. Je kunt al een trouwalbum bestellen vanaf 300 euro. Bijzondere wensen? Laat het weten, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. 

Wat doen we als het regent? 

We blijven positief en vooral creatief. We schieten de foto's binnen op jullie trouwlocatie. Het gaat om jullie en de liefde, om die emotie vast te leggen hebben we geen bijzondere locatie nodig. Dat kan zelfs waar je nu zit. De locatie is alleen maar een bonus. 

G61A0363-2.jpg
APL_8776_edited.jpg

Wat anderen zeggen

APL_1123.jpg

Our wedding was in the Israeli heat with 38 degrees, it was a crazy stressful day but Elan was calm and kept us feeling comfortable throughout the day, the photos turned out better than we could have ever imagined!
They exceeded our expectations of what wedding photos could look like, we truly appreciate Elan's artistic eye and great personality, we really do recommend him for your wedding!

Michael & Julia

Onze bruiloft was een geweldige ervaring en dat komt ook door Elan. De dag heeft hij zo mooi vastgelegd. Duidelijke en snelle communicatie en hij heeft een kalme persoonlijkheid. Dat laatste vooral erg fijn op de dag zelf ;)

Linde & Alex

We hadden geen betere keuze kunnen maken. Elan legt emoties heel mooi vast op beeld, is creatief en ontneemt alle stress. Een hele fijne voorbereiding waarbij Elan ons heeft geholpen om onze wensen en visie concreet te maken in combinatie met zijn stijl. Iedereen voelden zich heel snel op zijn gemak en we hebben ook nog eens veel gelachen. Ik ben zelf altijd wat ongemakkelijk op foto’s, maar hier wist hij dus heel goed mee om te gaan. Geen gemaakte en ongemakkelijke glimlachen, iedereen staat er echt op zijn mooist op. We zijn ontzettend blij met het resultaat en de foto’s zijn ware kunstwerkjes geworden!

Sara & Ian

Een trouwfotograaf kan je dag eigenlijk maken of breken. In ons geval geld dat onze fotograaf de dag heeft gemaakt. We hebben prachtige en tijdloze foto's waar we nog heel vaak van kunnen nagenieten. De bijzondere trouwfoto's hebben we zelfs ingelijst. 

Eveline & Kal

bottom of page