top of page
Elan Fraiman business logo

unieke & tijdloze bruidsfotografie

Zwart-wit afbeelding van een bruid die door het raam kijkt - bride looking through a window

Ik vertel jullie liefdesverhaal met kleine kunstwerkjes

Een foto kan duizend woorden vertellen en tegelijkertijd de tijd bevriezen. Ik zet de tijd voor jullie stil en creëer kleine kunstwerkjes van jullie mooiste momenten. Van jouw trouwjurk, de gelofte tot het feest. En soms ook van de minder charmante momenten hoor. Wanneer je een mascara vlekje nog niet hebt weg gepoetst na de tranen  van geluk. Stel ik je daarna op de hoogte, beloofd. Ook die momenten horen erbij.

Een lesbisch koppel hand in hand en lachend op het strand - A lesbian couple holding hands and laughing on the beach

liefde, eten & verfvlekken


We noemen het balagan in het Hebreeuws. Een rommeltje. Mijn moeder noemt het ’t leven van een kunstenaar. Overal kwasten en verf. Zo groeide ik op: er was altijd wat te doen, er was altijd wat te eten en we waren altijd omringt door familie. Ik kwam er ook snel genoeg achter dat schilderen niet mijn ding was. Wat vergeten hobby's verder zijn we hier. Nu alweer acht jaar. Ik speel met licht, vormen en kleuren. Leg de liefde vast, de dag waar familie begint. En met een beetje geluk steel ik nog een frietje ook. 

Your love story.
told by small pieces of art, made of memories. 

Mooie bruid die huilend naar haar nieuwe echtgenoot kijkt | Beautiful bride looking at her new husband to be while crying

Portfolio

& so the story begins

De bruiloft van Julia & Michael

Bruidegom houdt zijn nieuwe bruid vast tijdens hun eerste dans - Groom holding his new bride during their first dance
Bruid met een grote glimlach die haar nieuwe echtgenoot knuffelt en kust onder het altaar - Bride with a huge smile hugging and kissing her new husband under the alter

De bruiloft van SHIRI & NOAM

De bruiloft van Ronit & Dan

DSC_5008-Edit.jpg
Mooie bruidsjurk in zwart-wit die door het raam naar het licht kijkt | Beautiful bride dress in black and white looking through the window at the light

Voor we verder gaan moet ik iets bekennen

Hi! Mijn naam is Kelly. Het creatieve brein (al zeg ik het zelf ;)) achter de website. Geen nood, we nemen je niet in de maling. Elan, mijn partner is het creatieve brein en talent dat bruiloften op bijzondere manier vast weet te leggen. Hij spreekt ook nog eens drie en een halve talen en kan hele coole trucjes met kaarten. Die talen, dat is dus een dingetje. De halve taal is Nederlands. Hij verstaat een hoop en is druk bezig om de andere helft ook eigen te maken, maar voor nu spreekt en schrijft hij dus Engels. We hopen natuurlijk dat jij ook prima met Engels uit de voeten kan (of Frans of Hebreeuws). Zo niet, laat het vooral weten dan doen jij en ik de communicatie gewoon. Dat kunnen wij best toch? 

Je mag alles vragen

Als het om je bruiloft gaat wil je niets aan het toeval over laten, je wilt het zeker weten. Je wilt het waarschijnlijk niet alleen zeker weten, je wilt ook alles weten. Zoals de kosten van een trouwfotograaf of trouwalbum. Ik heb mijn best gedaan om de meest gestelde vragen te beantwoorden. Staat jouw vraag er niet tussen? Bel, mail of fax me (grapje, ik heb geen fax. die is stuk gegaan in 1995). We kunnen zelfs chatten! En dat allemaal in het Nederlands, Engels, Frans of Hebreeuws. 

Je mag alles vragen

Bride and group walking towards the hupa in black and white

Weet je al zeker op welke datum jullie gaan trouwen? Kijk snel in de kalender of ik beschikbaar ben om jullie bruiloft vast te leggen! Is jouw trouwdatum beschikbaar en wil je die graag vast leggen? Klik dan hier. 

De trouwdatum

Wat kost het? 

Zie snel welk pakket het beste bij jullie trouwdag past door de vragen in te vullen. Je betaalt 20% reserveringskosten om jullie datum vast te leggen. De overige kosten betaal je binnen 14 dagen na de bruiloft. Mocht dat net niet passen met jullie budget, dan kunnen we in plaats van twee ook drie betaaltermijnen afspreken. Liever een volledig overzicht van alle pakketen en mogelijkheden? Klik dan hier. 

De trouwlocatie

Of je nu in Amsterdam of de achterhoek gaat trouwen, ik ben er graag bij als jullie bruidsfotograaf! Als jij laat weten waar je gaat trouwen, zorg ik dat ik mijn auto altijd op tijd oplaadt. Trouwen in het buitenland? Natuurlijk ben ik er dan ook graag bij. 

Hoeveel foto's 

Op jullie bruiloft maak ik duizenden foto's. Uiteindelijk kun je rekenen op zo'n 350 foto's.

Trouwalbum

I will answer as fast as possible! thank you.

Trouwalbum

Voor je trouwalbum kun je uit verschillende types kiezen. Een mini linnen album is altijd inbegrepen bij de prijs. Je kunt daarnaast kiezen voor verschillende maten, een leren of linnen kaft, en gloss of mat papier. Je kunt al een trouwalbum bestellen vanaf 300 euro. Bijzondere wensen? Laat het weten, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. 

De taal

Het is belangrijk dat je goed kunt communiceren met je trouwfotograaf. Is Engels niet te sterkste kant? Geen zorgen, mijn partner pakt het contact met je op en zorgt dat alles precies zo is als jij je hebt voorgesteld op je trouwdag. 

Een zieke trouwfotograaf?

Het zal je maar gebeuren he? Sta je klaar in je trouwjurk, komt de bruidsfotograaf niet opdagen. Geen zorgen. Mijn eigen risico vul ik al jaren niet & ik heb een netwerk van collega fotograven zodat we voor elkaar in kunnen vallen mocht het echt nodig zijn. 

Wat doen we als het regent? 

We blijven positief en vooral creatief. We schieten de foto's binnen op jullie trouwlocatie. Het gaat om jullie en de liefde, om die emotie vast te leggen hebben we geen bijzondere locatie nodig. Dat kan zelfs waar je nu zit. De locatie is alleen maar een bonus. 

Verzetten of annuleren?

Om jullie datum vast te leggen betaal je 20% reserveringskosten. Je kunt de trouwdatum kosteloos verplaatsen naar een beschikbare datum. Annuleren kost alleen de reserveringskosten. 

Ik kom ook hartstikke graag jullie liefde vastleggen als jullie niet gaan trouwen! De kosten voor een loveshoot vind je hier. In principe zijn bruidsfotografie en loveshoots mijn focus, maar als je een ander idee hebt waar ik mijn creativiteit en artistieke blik in kwijt kan hoor ik het graag. 

Loveshoot of andere fotografie?

Bride laughing while dancing in black and white

Wat anderen zeggen

Artistiek beeld van een stel | Artistic image of a couple

We hadden geen betere keuze kunnen maken. Elan legt emoties heel mooi vast op beeld, is creatief en ontneemt alle stress. Een hele fijne voorbereiding waarbij Elan ons heeft geholpen om onze wensen en visie concreet te maken in combinatie met zijn stijl. Iedereen voelden zich heel snel op zijn gemak en we hebben ook nog eens veel gelachen. Ik ben zelf altijd wat ongemakkelijk op foto’s, maar hier wist hij dus heel goed mee om te gaan. Geen gemaakte en ongemakkelijke glimlachen, iedereen staat er echt op zijn mooist op. We zijn ontzettend blij met het resultaat en de foto’s zijn ware kunstwerkjes geworden!

Sara & ian

Our wedding was in the Israeli heat with 38 degrees, it was a crazy stressful day but Elan was calm and kept us feeling comfortable throughout the day, the photos turned out better than we could have ever imagined!
They exceeded our expectations of what wedding photos could look like, we truly appreciate Elan's artistic eye and great personality, we really do recommend him for your wedding!

michael & julia

Onze bruiloft was een geweldige ervaring en dat komt ook door Elan. De dag heeft hij zo mooi vastgelegd. Duidelijke en snelle communicatie en hij heeft een kalme persoonlijkheid. Dat laatste vooral erg fijn op de dag zelf ;)

Linde & alex

Een trouwfotograaf kan je dag eigenlijk maken of breken. In ons geval geld dat onze fotograaf de dag heeft gemaakt. We hebben prachtige en tijdloze foto's waar we nog heel vaak van kunnen nagenieten. De bijzondere trouwfoto's hebben we zelfs ingelijst. 

Eveline & Kal

bottom of page